Noodzakelijke theorie combineren met praktische technische kennis. Dat is het uitgangspunt van het initiatief van een aantal ondernemers om vooraanstaande docenten op het gebied van de volkshuisvesting onder de naam ‘Docenten Trainers Collectief B.V.’ bij elkaar te brengen. De technische trainingen die zij geven worden via het opleidingsinstituut Kjenning aangeboden.

Docenten Trainers Collectief (DTC) is begin 2013 van start gegaan. Omdat de DTC-docenten mensen uit de praktijk zijn, zijn deze trainingen voor corporaties en gebouwbeheerders praktisch en daardoor interessant. 

Het besluit om een kwalitatief en sterk pakket onderhoudsopleidingen aan te bieden kwam mede omdat de corporatie- en vastgoedsector zich steeds meer richten op het beheer van het eigen bezit. 

Dokter Spanjaardweg 8, 8025 BT Zwolle

Aankomend projectleider

Projectleider

Projectmanager

Toezicht houden bij bouw- en onderhoudsprojecten

Bouwregelgeving: wabo, wro en bouwbesluit

Opzichter projectmatig/ planmatig onderhoud

 

Docenten Trainers CollectiefEind 2012 tekenden Docenten en Trainers Collectief (DTC) en Kjenning een samenwerkingsovereenkomst met als doel voor corporaties en gebouwbeheerders hoogwaardige onderhoudsopleidingen aan te bieden. 

Met het nieuwe regeerakkoord wordt onderhoud en een goed beheer van het bezit een van de belangrijkste thema’s voor de bouwsector. Tegelijk vragen bezuinigingen en besparingen de aandacht. Gekwalificeerd personeel is meer dan ooit een belangrijke voorwaarde.

DTC is een boeiende samenwerking van bedrijven en professionals werkzaam in het onderhoud en technisch beheer. De actuele kennis in projecten en opdrachten worden door gerenommeerde docenten van DTC direct vertaald naar actuele opleidingen en trainingen, variërend van Projectleider planmatig en projectmatig onderhoud tot Introductie opleidingen in bouwkunde en installatietechniek. 

De combinatie met de succesvolle onderhoudsplatforms maakt de kennisketen compleet. De opleidingen worden door het opleidingsinstituut Kjenning verzorgd. 

Kjenning

Kjenning is marktleider in bedrijfsspecifieke opleidingen voor woningcorporaties en sinds 2012 is Kjenning ook Aedes preferred supplier. Dit betekent dat Aedesleden in het kader van het Leden Voordeelprogramma, een aantrekkelijke korting op trainingen en opleidingen kunnen krijgen.