Docenten Trainers CollectiefEind 2012 tekenden Docenten en Trainers Collectief (DTC) en Kjenning een samenwerkingsovereenkomst met als doel voor corporaties en gebouwbeheerders hoogwaardige onderhoudsopleidingen aan te bieden. 

Met het nieuwe regeerakkoord wordt onderhoud en een goed beheer van het bezit een van de belangrijkste thema’s voor de bouwsector. Tegelijk vragen bezuinigingen en besparingen de aandacht. Gekwalificeerd personeel is meer dan ooit een belangrijke voorwaarde.

DTC is een boeiende samenwerking van bedrijven en professionals werkzaam in het onderhoud en technisch beheer. De actuele kennis in projecten en opdrachten worden door gerenommeerde docenten van DTC direct vertaald naar actuele opleidingen en trainingen, variërend van Projectleider planmatig en projectmatig onderhoud tot Introductie opleidingen in bouwkunde en installatietechniek. 

De combinatie met de succesvolle onderhoudsplatforms maakt de kennisketen compleet. De opleidingen worden door het opleidingsinstituut Kjenning verzorgd. 

Kjenning

Kjenning is marktleider in bedrijfsspecifieke opleidingen voor woningcorporaties en sinds 2012 is Kjenning ook Aedes preferred supplier. Dit betekent dat Aedesleden in het kader van het Leden Voordeelprogramma, een aantrekkelijke korting op trainingen en opleidingen kunnen krijgen.